Pensiunea Verde-Crud - Rasnov

marți, 20 iulie 2010 13:27 By Admin , In , , , , , , ,

Pensiunea Verde-Crud este destinatia celor care doresc sa isi petreaca cateva zile la munte , fie la ski , fie la un gratar , intr-un mediu nepoluat , de vis , inconjurat de verdele crud al naturii , la cele mai atractive preturi.

Pensiunea s-a deschis in ianuarie 2009 si este situata intr-o poienita , in mijlocul padurii, inconjurata de munti , in zona Cheile Rasnoavei-Rasnov.

Verde-Crud va ofera toate conditiile unui sejur confortabil. Cele 10 camere duble cu terasa sunt mobilate in stil rustic , cu pat matrimonial , baie proprie cu cabina de dus , plasma TV. Pensiunea dispune si de un apartament complet utilat.

Living-room este situat la parterul pensiunii si este compus din sala de mese cu o capacitate de 24 persoane , plasma TV , PC cu sistem audio Home Theatre 5 1 , bar , terasa etc.

Turistii au acces nelimitat la bucatarie, care dispune de toate utilitatile necesare.

Pe terasa exterioara veti putea simti racoarea aerului curat de munte , in timp ce veti admira panorama splendida si maretia muntilor Caraiman si Bucegi care inconjoara zona.

Este amplasata in vecinatatea celor mai apreciate repere turistice, de aceea va recomandam sa vizitati Cetatea Rasnovului, Castelul Bran, Castelul Peles.

Pentru iubitorii de drumetii o retea de poteci va sta la dispozitie pentru a fi explorate la pas (2,5ore pana in Poiana Brasov la Sura Dacilor).

In zona se poate practica echitatie, plimbari cu A.T.V.-uri, motocross, paint-ball, trasee montane sau vanatoare. 

Pentru rezervari la Pensiunea Verde-Crud Rasnov,puteti apela:
0723 737 937; 0740 28 24 50
Click AICI pentru a vedea atractii turistice in Rasnov!!!



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu