Pensiunea Casa Muntilor - Bran 2*

duminică, 25 iulie 2010 17:56 By Admin , In , , , , , ,

Pensiunea Casa Munţilor se afla in Bran, judetul Brasov. Zona deosebit de interesanta pentru o vacanta tihnita cu aer tare si cristalin, Branul se afla la doar doua ore si jumatate de Bucuresti si jumatate de ora distanta de Brasov (25 km).

Cuibarit chiar in crestele maiestuoase ale Bucegilor si ale Pietrei Craiului, peisajul se dezvaluie grandios de o parte si de alta a soselei, obligadu-te sa te opresti din loc in loc pentru a te impartasi pe inelete frumusetii acestor locuri.

Pensiunea Casa Munţilor va ofera conditii extraordinare de petrecere a vacantei sau a weekend-ului, intr-un cadru pitoresc cu privelisti incantatoare spre Munţii Piatra Craiului si Bucegi.

Oaspetilor li se ofera servicii de cea mai buna calitate intr-o atmosfera rustica si naturală in specificul zonei.

Cei interesati sunt invitati sa petreaca momente placute, iar ospitalitatea si calitatea serviciilor sigur va vor convinge.

Pensiunea Casa Munţilor dispune de incalzire centrala cu apa calda permanent, parcare auto, curte, miniferma proprie.

Pensiunea are un living cu capacitate de 14-16 persoane, unde se poate servi masa, urmari emisiuni TV sau relaxa (sah, table, rummy). Tot aici se pot tine petreceri pentru diverse ocazii.

Pensiunea cuprinde trei camere noi, cu paturi matrimoniale (duble). Fiecare camera are televizor şi cablu TV cu 30 canale.

Spatiul este destul de larg avand in vedere holul care face intrarea in camere si in cele doua bai. Tot de pe hol se poate admira o frumoasa panorama asupra muntilor, aici existand un spatiu special de odihna.

In spatele pensiunii Casa Muntilor se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar, jocuri sportive cu mingea si alte activitati recreative. 
Pentru rezervari la Pensiunea Casa Muntilor - Bran,puteti apela:
0723830099/0268236726/0726250316
 

Click AICI pentru a vedea atractii turistice in Bran!!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu