Pensiunea Aniela - Moeciu

marți, 20 iulie 2010 20:47 By Admin , In , , , ,

Situata in inima naturii, la doar cativa pasi de renumitul complex "Cheile Gradistei", pensiunea noastra va ofera oaza de liniste si rafinament atat de pretuite atunci cand doriti sa evadati din rutina zilnica.

Deoarece locatia noastra este intr-o zona de munte pe care multi vizitatori o admira,unde cel mai ravnit castel al contelui Dracula este la cateva minute departare, si in acelasi timp traditionalul romanesc este la el acasa, noi...gazdele dumneavoastra, dorim sa va impartasim din toata aceasta atmosfera punandu-va la dispozitie Pensiunea Aniela.

Atentia pentru detaliu si importanta confortului ne-au determinat sa cream pentru oaspetii nostri cele 10 camere duble (pat matrimonial, TV, grup sanitar propriu, balcon) si livingul unic prin sculpturile semnate Thot Elemer.
Intrucat dorim sa va simtiti ca acasa, bucataria complet utilata si sala de mese va stau la dispozitie alaturi de foisorul cu gratar nelipsit pentru iesirile la iarba verde.

Si pentru a va convinge ca pensiunea noastra este locul potrivit unui sejur complet, va invitam pe malul paraului Turcu unde am amenajat spatiul in asa fel incat sa va puteti bucura in aer liber de vacanta dumneavoastra.

Alte facilitati: semineu, Tv/cd-player in living, parcare in curte, leagan, loc pentru pescuit(amatori), curte ingradita. 
 
Pentru rezervari la Pensiunea Aniela - Moeciu,puteti apela:
0747280588

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu