Vila Andreea - Moeciu de Sus 2*

luni, 26 iulie 2010 16:42 By Admin , In , ,

Pensiunea Andreea este situata in Moieciu de sus intr-o zona linistita cu priveliste deosebita, retrasa, foarte bine izolata cu gradina si verdeata de peste 1 hectar, la 4km de Cheile Gradistei si10km de castelul Bran. Este amplasata in mijlocul naturii, cu peisaje incintatoare inconjurata de muntii Bucegi si de padure. Aici este locul ideal de relaxare pentru oaspetii ce doresc liniste, deoarece pensiunea este situata departe de sosea linga padure intr-o liniste tulburata doar de cantecul pasarilor si de susurul apei. Cand vreti sa fiti mai aproape de natura, cand vreti sa va amintiti de vacantele la bunici, cand vreti sa va familiarizati copiii cu animalele dintr-o gospodarie, cand vreti sa uitati de zgomotul si praful orasului, sa calcati desculti pe iarba, veniti la pensiunea Andreea.
Dotari;
Pensiunea dispune de 5 camere cu grup sanitar propiu, tv-cablu in fiecare camera, living cu tv, incalzire centrala, apa calda si rece non-stop, bucatarie utilata la dispozitia turistilor, gratar cu foisor, balansoar, parcare, curte foarte mare cu acces la padure, cal pentru calarie sau plimbari cu caruta. Derdelus in curte. . . Va putem oferi produse naturale si proaspete din gospodaria propie.

Posibilitati De Agrement In Zona;

-vizita la;
- Castelul Bran, cetatea Rasnov, pestera Dambovicioara, manastirea Sambata de sus
-biserica Neagra din Brasov
-poiana Brasov
-rezervatia biogeologica Chisatoarea
-parcul national Piatra Craiului si prapastiile Zarnestilor
-punctul muzeal Sirnea
-pestera cu lilieci din satul Pestera
-partie de skii la 3km
-echitatie, plimbari cu sania sau caruta
-se pot organiza drumetii montane pe jos, cu calul sau pe schiuri
Va putem oferi si transportul. 
Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, rau in curte, echitatie, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, ferma proprie, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, loc amenajat de joaca

Facilitati camere: baie pe hol, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Capacitate: 10 locuri in 5 camere

Pentru rezervari la Vila Andreea - Moeciu de Sus,puteti apela:
0744669604

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu