Pensiunea Valea cu Calea - Moeciu de Sus 3*

marți, 27 iulie 2010 19:41 By Admin , In , , ,

Pensiunea VALEA CU CALEA, situata in Moeciu de jos, judetul Brasov, va invita sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi.
Construita in stil traditional specific zonei, cu aspect rustic, dar in acelasi timp dotata modern, pensiunea Valea cu Calea,este locul unde veti gasi linistea si intimitatea de care vaeti nevoe.
Pensiunea dispune de sase camere, din care:
~patru camere cu pat dublu ,baie proprie si balcon.
~doua camere cu baie proprie si balcon, unde pe langa patul dublu, la cerere, se poate introduce un pat simplu.
Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera ,precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.
Pensiunea este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului.
La parter se gaseste o sala de mese, bucatarie cu toate dotarile pentru autogospodarire
Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor.

Pentru rezervati la Pensiunea Valea cu Calea - Moeciu de Sus,puteti apela:
0741 154 853

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu