Pensiunea CERBUL CARPATIN - Bran

duminică, 18 iulie 2010 14:08 By Admin , In , , , ,

Pensiunea Cerbul Carpatin va ofera cazare in conditii excelente,in camere duble,spatioase,mobilate rustic,fiecare camera avand baie proprie,apa calda non-stop, incalzire centrala,tv cablu satelit.

La parter,pensiunea dispune de o bucatarie complet utilata,pusa la dispozitia turistilor(la cerere se ofera mic dejun),o mica receptie,loc de luat masa-24 persoane,living de 100 mp cu semineu,si un wc serviciu.

Este situata intr-o zona linistita,departe de zgomotul strazii,intr-o curte de 2000 mp,care include si o parcare pentru 7 autoturisme,inconjurata de livezi de meri,visini,peri si nuci,cu o splendida panorama catre creasta Piatrei Craiului,aflandu-se la cca.1 km de Castelul Bran.

Efortul de a escalada dealul din spatele pensiunii este rasplatit de o frumoasa priveliste asupra intregii regiuni a Branului,dar si asupra impresionantului Masiv Bucegi, pe crestele caruia zapada poate fi admirata pana tarziu, catre inceputul verii.

Dupa istovitoarea escalada,va puteti relaxa sau servi masa pe o terasa spatioasa ,umbrita de ramurile unui mar imbatranit,dar care se incapataneaza sa rodeasca de la an la an, mai mult si mai mult, sau in foisorul din curte dotat cu gratar,disc din fonta,cuptor de paine si plita taraneasca,alaturi de care se afla un balansoar din lemn si un hamac.

Pe langa toate acestea ,va invitam sa gustati cozonacii pregatiti de mama Lenuta,pe care,cu siguranta, nu ii veti uita prea curand,si care,la fel de sigur, vor face sa va doriti sa reveniti.


Pentru rezervari la Pensiunea CERBUL CARPATIN - Bran, puteti apela:
0744541583; 0751124121

Click AICI pentru a vedea atractii turistice in Bran!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu