Pensiunea Rising Sun - Rasnov

vineri, 6 august 2010 18:46 By Admin , In , , , ,

Situata intr-o zona geografica minunata, intre paduri de fagi si stejari ce-si trec penajul printr-o multime de culori de-a lungul intregului an, intr-un loc care, pana in urma cu cativa ani, era strabatut doar de ciobani si de oile lor, unde zgomotul muntelui se aude ziua, iar linistea serii se lasa imediat dupa venirea lunii, se arata, mica, dar cocheta, pensiunea Rising Sun.

Te trezesti dimineata si ai ocazia sa vezi iesind din roua noptii Muntii Bucegi in dreapta si Piatra Craiului in spate. O priveliste plina de farmec pe care, cu siguranta, iti vei dori s-o revezi.

Vrajiti de acest loc am pornit si noi la drum... Un drum in care am pus la punct atat detalii arhitecturale, cat si de design interior si confort, incercand sa creem o atmosfera calda si primitoare, toate pentru a face vacanta dumneavoastra o amintire cat mai placuta.

Indiferent ca vreti sa petreceti un sfarsit de saptamana cu prietenii, sau o vacanta romantica alaturi de persoana iubita, sau chiar sa veniti cu familia in mijlocul naturii, locul ideal pentru toate acestea este Rising Sun.

Un loc care iese cu mult din tiparele pensiunilor de 3 margarete de pe la noi, in care dumneavoastra sunteti cei rasfatati, iar noi va suntem gazde primitoare.

Pensiunea este situata la aproximativ 6 km distanta de orasul Rasnov, intr-o zona destinata 100% turismului, unde te simti cu adevarat in mijlocul naturii.

De la pensiune aveti acces direct spre Rasnov, Poiana Brasov, Brasov, Predeal si Bran. De asemenea aveti trasee montane marcate pe drum forestier spre Cabana Malaiesti si Gura Diham.

Va asteptam cu drag!

Spatii de cazare:
- 9 camere duble cu baie proprie si balcoane;
- 1 apartament cu dormitor, salon, baie si balcon;
TOTAL: 20 de locuri de cazare.

Dotari:
- televizor LCD (antena satelit);
- dvd player;
- seif;
- minibar;
- telefon;
- fier de calcat;
- cabina de dus cu hidromasaj;
- uscatoare de par;

Servicii oferite:
- parcare ingradita - 20 locuri ;
- curte spatioasa 11000 mp;
- pentru confortul dumneavoastra la baie veti gasi halate si papuci;
- punem la dispozitia clientilor produse cosmetice uzuale (sampon, sapun, crema de corp, etc.);

- bucatarul nostru va sta la dispozitie cu un meniu variat;
- la receptie puteti gasi jocuri de remy, sah, table si carti de joc;
- putem organiza pentru dumneavoastra mese festive cu diferite ocazii;
- pentru traininguri, sedinte sau team building-uri va punem la dispozitie aparatura necesara (videoproiector, ecran de proiectie, etc.);

Pentru rezervari la Pensiunea Rising Sun - Rasnov,puteti apela:
0729452458


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu