Pensiunea Bradul - Bran 3*

miercuri, 11 august 2010 16:02 By Admin , In , , , ,

Situata in Bran, la numai cateva sute de metri de vestitul castel, Pensiunea Bradul reprezinta destinatia ideala pentru o vacanta de neuitat la munte.

Cu un peisaj incantator, vedere superba catre Muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Pensiunea Bradul este locul pe care il cautati pentru relaxare totala.

Pensiunea Bradul este singura pensiune dotata cu 4 apartamente in genuri total diferite: modern, taranesc, oriental si nu in ultimul rand chinezesc.

Pensiunea a fost construita in anul 2001, in anul 2005 a fost extinsa sala de mese si ca urmare a putut fi construita o terasa la primul nivel si una la parter, iar in anul 2006 au fost modernizate apartamentele, fiecare apartament are acum un farmec aparte, unul oriental, unul modern, unul chinezesc si unul taranesc.

Total locuri in pensiune 16 in camere duble 12 in apartamente. Fiecare camera are grup sanitar propriu. De asemenea, fiecare apartament are grup sanitar propriu. Pensiunea este dotata cu centrala pe gaz, deci apa calda la orice ora.

Pe perioada de iarna si cand este cazul, incalzirea se face cu ajutorul caloriferelor instalate in fiecare camera. Sala de mese are 40 de locuri unde se servesc micul dejun, pranzul si cina, bauturi alcoolice si racoritoare. La cerere se poate aranja pentru cursuri, training-uri, zile onomastice, sarbatori in familie, etc.

In general, la gratarul din foisor fripturile si mititeii pentru turisti se pregatesc de catre personalul pensiunii si, in situatii particulare, de la caz la caz, acesta poate fi utilizat si de catre turisti.

Pentru rezervari la Pensiunea Bradul - Bran,puteti apela:
0724 416 485, 0268 237 277


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu