Pensiunea Contele Vladimir - Bran 4*

marți, 10 august 2010 16:23 By Admin , In , , , ,

Situata in comuna Bran la 800m de la sosea, intr-o zona cu un peisaj deosebit, cu o vedere panoramica la M-tii Bucegi, Piatra Craiului si Castelul Bran, Pensiunea Contele Vladimir clasificata - 4 stele va ofera cazare in cele 3 tronsoane, fiecare tronson fiind compus din 4 camere, 2 living-uri, un bar, dining room, semineu, terase.

Fiecare camera cu o suprafata de 20m2 va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte generos de cazare, minibar, jacuzzi, plasma, cablu TV, internet, telefon, balcon.

Privelistea pitoreasca a Muntilor Bucegi si Piatra Craiului, precum si atractiile turistice ale Branului, recomanda pensiunea ca locul ideal pentru petrecerea unui sejur la munte.

Facilitati pensiune:

Clientii pensiunii noastre vor benefia de o camera speciala pentru pastrarea echipamentului de schi.

La cerere clientii pot beneficia de serviciul de spalatorie- curatatorie, asigurat cu echipamente moderne si personal specializat.
Orice obiect uitat de Dvs. in pensiune este pastrat timp de un an.

Restaurantul nostru cu o capacitate de 30 de locuri va ofera un meniu diversificat continand o mare varietate de mancaruri romanesti si internationale.

In restaurantul nostru se pot organiza mese festive, petreceri, receptii sau alte evenimente asemanatoare.

Barul pensiunii localizat in zona receptiei va ofera un meniu complet de cocktail-uri, bauturi alcoolice si racoritoare, vinuri romanesti si internationale.
Pentru plata serviciilor acceptam orice tip de credit card.

Oferta de baza in timpul iernii este plimbarea cu saniile trase de cai, excursii cu ATV-uri, vara fiind posibile drumetiile montane, plimbari cu carute si trasuri. Pensiunea detine o partie proprie pentru sanius.

Pentru rezervari la Pensiunea Contele Vladimir - Bran,puteti apela:
0726 669 994, 0268 237 247


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu