COMPLEX TURISTIC PANICEL - Râșnov

luni, 7 iunie 2010 15:52 By Admin , In , , , ,




Amplasata pe DN 73 Brasov - Bran la 2 Km de Rasnov si la 0,5 Km de drumul national pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Obiectivul se afla la 7 Km de Bran, 9 Km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii Medievale Rasnov.

Vila se gaseste pe un domeniu de apoximativ 70000 mp, oferind o minunata priveliste asupra muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul; domeniul reprezentand un loc ideal de refugiu de aglomeratia urbana.

Complexul Turistic Panicel dispune de 31 de camere in regim single sau duble dotate cu baie moderna, balcon, TV satelit.Corp nou 22 de camereCorp vechi 9 camere.Mai dispunem de restaurant 80 locuri, sala de conferinte 40 locuri.

Domeniul dispune de 3 lacuri - 2 artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap, caras, etc.Pe unul din lacuri exista o insula artificiala unde se pot organiza picnicuri, reuniuni, intr-o atmosfera de poveste.

Echitatie

Echitatie cu 3 instructori atestatiPensiunea dispune de cai de rasa: 4 Frizer Olandezi, 2 Andaluzi, precum si de 2 ponei.Echitatia se poate practica in menaj special amenajat pentru incepatori sau in teren liber pentru avansati. Se pot organiza plimbari cu trasura sau sania trasa de cai.
Pentru rezervari puteti accesa site-ul pensiunii la adresa: http://www.pensiuneapanicel.ro

Click AICI pentru a vedea atractii turistice in Rasnov!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu